Ingrediente
1 kg pulpa de porc
o lingurita mustar
2-3 linguri ulei
400 g ficat de porc
200 g muschi file
100 g masline fara samburi
2 felii franzela
o ceapa
3 catei de usturoi
1/2 lingurita verdeata uscata(cimbru,oregano)
2 oua
200 ml vin alb
piper dupa gust
piper boabe; sare.














Mod de preparare
Ficatul se spala si se fierbe in apa cu sare si cateva boabe de piper;
Carnea se spala si se taie astfel incat sa se obtina o felie de carne plata, care sa se poata rula;
Se condimenteaza cu sare si piper, iar partea care urmeaza sa fie la interior se unge cu mustar;
Se pune la rece 30 de minute;
Intre timp, se pregateste umplutura;
Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in ulei;
Se sting cu putina apa si se lasa sa fiarba inabusit 5 minute;
Cand se racesc se amesteca cu ficatul fiert taiat fasii, muschiul file taiat cubulete, franzela inmuiata in apa si stoarsa, 2-3 linguri de vin, maslinele, ouale batute, sare, piper si verdeata uscata;
Se presara aceasta umplutura pe felia de carne, se ruleaza si se prinde cu ata sa nu se desfaca;
Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se toarna restul de vin indoit cu apa si se coace in cuptorul incins, 70-75 minute;
Din cand in cand se stropeste cu sosul din tava.











Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu