Ingrediente
500 g ficat de porc
250 g slanina proaspata
200 mg ceapa
4 oua
nucsoara rasa
mate de porc subtiri sau groase dupa preferinta
sare si piper dupa gust
500 g ficat de porc
250 g slanina proaspata
200 mg ceapa
4 oua
nucsoara rasa
mate de porc subtiri sau groase dupa preferinta
sare si piper dupa gustMod de preparare
Se curata ficatul de vine, se taie bucati, la fel si slanina;
Se taie ceapa marunt si se pune la calit in untura;
Se toaca totul de doua ori prin masina de tocat (sita mica), adaugandu-se si ouale, pana se obtine o pasta fina;
Se amesteca tocatura cu piper, sare si nucsoara rasa, se framanta si se umplu matele cu ea;
Matele umplute si legate la capete se pun in apa calduta si se fierb 45 minute;
Daca sunt gata se scot in alt vas cu apa rece unde se tin 30 minute, dupa care se sterg si se tin la rece.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu